Social Media

Social Media

Τα social media στο σύνολό τους καταλαμβάνουν μεγάλο χρόνο στην καθημερινότητα των ανθρώπων. Η επικοινωνία μέσω Social Media είναι άμεση, αμφίδρομη, και η διάδοση τους τεράστια χάρη στα Tablets και τα Smartphones. Συνεπώς, στις μέρες μας, κρίνεται απαραίτητη η παρουσία κάθε εταιρείας στο facebook, αλλά και στα υπόλοιπα social media μιας και είναι ο φτηνότερος και αποδοτικότερος τρόπος διαφήμισης. Η ερασιτεχνική Διαχείριση social media από ορισμένες επιχειρήσεις δεν μπορεί να φέρει αποτελέσματα γιατί:

  • Δεν φτάνει το επιθυμητό μέγεθος των fans που χρειάζεται έτσι ώστε να υπάρχει αποτέλεσμα στις πωλήσεις.
  • Παρέχει χαμηλή αλληλεπίδραση με το Target Group.
  • Δεν παρέχει επιστροφή στην επένδυση σε χρήμα και χρόνο.

Είναι τόσο απλό σήμερα να αλλάξετε την εικόνα της επιχείρησής σας και να δείτε τα αποτελέσματα αύριο.

Η Διαδικασία Διαχείρισης Social Media γίνεται σε 4 βήματα :

1) Δημιουργία λογαριασμών και επαγγελματικών σελίδων

Στο πρώτο βήμα δημιουργούμε σελίδες και λογαριασμούς σε όλα τα social networks, περνάμε κείμενα, λογότυπα και κατασκευάζουμε banners καθώς και όλο το υλικό που θέλουμε να προβάλουμε. Μόλις πάρουμε την έγκριση από τον πελάτη τότε δημοσιεύουμε το υλικό και δίνουμε στον κόσμο την δυνατότητα να επισκεφτεί την σελίδα μας.

 

2) Διαχείριση social media λογαριασμών και επαγγελματικών σελίδων

Η καθημερινή Διαχείριση social media περιλαμβάνει :

  • Δημοσίευση θεμάτων σε καθημερινή βάση για τη διατήρηση του ενδιαφέροντος των χρηστών
  • Δημοσίευση υλικού στη σελίδα on demand (εικόνες, βίντεο, ανακοινώσεις).
  • Αξιολόγηση, φιλτράρισμα, ανταπόκριση στα σχόλια των χρηστών.

Δημιουργούμε για εσάς και τους «φίλους» της σελίδας σας στο facebook, διαδραστικούς διαγωνισμούς με σκοπό την προώθηση του brand σας και την άμεση αύξηση της δημοφιλίας του, τόσο με την αύξηση των Likes όσο και του Talking About.

Οι διαγωνισμοί πληρούν όλες τις προϋποθέσεις νομιμότητας σύμφωνα με τα guidelines του facebook.
Όπως επίσης:

  • Είναι δομημένοι έτσι ώστε πάντα να μπορούν να διαδοθούν από το χρήστη με αυτόματες δημοσιεύσεις στο wall του.
  • Προτρέπουν τον χρήστη να κάνει invite τους φίλους του για να κερδίσει περισσότερες συμμετοχές.
  • Είναι διασκεδαστικοί και σχετικά εύκολοι για να μην αποτρέπουν τον χρήστη.
  • Εξυπηρετούν στην ενημέρωση για τις υπηρεσίες μέσω της συμμετοχής και της επιδίωξης του στόχου (δώρο διαγωνισμού).

 

3) Report διαχείρισης social media.

Το τρίτο βήμα είναι η παρακολούθηση τις καμπάνιας και ο έλεγχος της απόδοσης καθώς και η αναφορά μας σε εσάς για τα αποτελέσματα της καμπάνιας του μήνα (Απήχηση – Reach, Αριθμός fans και followers, Δεδομένα επισκεψιμότητας)

 

4) Συμβουλευτικές υπηρεσίες για πληρωμένες καμπάνιες διαφημίσεων.

Και φτάνουμε στο τελευταίο βήμα, όπου η διαχείριση των Social Media δουλεύει άψογα και αρχίζουμε να ζητάμε το κάτι παραπάνω! Πολλές φορές ειδικά στην αρχή η απήχηση του “δικού μας” κόσμου στα posts η τις προσφορές δεν αρκεί. Ειδικά όταν κάποιο προϊόν η κάποια υπηρεσία, απευθύνεται σε πολύ μεγάλο target group η ιδέα του να επενδύσουμε σε πληρωμένη διαφήμιση στα social media είναι πολύ ελκυστική και θα σας εξηγήσουμε γιατί. Ας υποθέσουμε ότι στην σελίδα μας στο facebook έχουμε 1000 likes άρα 1000 δικά μας άτομα που ενδιαφέρονται για τις υπηρεσίες η τα προϊόντα μας. Αν κάνουμε ένα post για μια προσφορά μιας υπηρεσίας η ενός προϊόντος θα το δούνε περίπου 200 άτομα, που τυχαίνει να βρίσκονται online εκείνη την ώρα ή που θα μπούνε την επόμενη ώρα. Αν ποστάρουμε και ξαναποσταρουμε την ίδια προσφορά ίσως τελικά καταφέρουμε να την δούνε και τα 1000 άτομα που έχουν κάνει like στην σελίδα μας. Πως θα σας φαινόταν όμως να δώσετε επιπλέον 10 ευρώ και να την δούνε από 5.000 έως 15.000 άτομα στοχευμένα ακριβώς όπως τα θέλουμε, με βάση την ηλικία την περιοχή η ακόμα και τα ενδιαφέροντα τους? Ένας από αυτούς αν τελικά “αγοράσει“ η καμπάνια μας βγαίνει δωρεάν και έχουμε και πιθανό κέρδος. Πόσο μάλλον αν από τα 15.000 άτομα που θα δούνε την προσφορά με 10 ευρώ βγει ένα κέρδος 300 ευρώ και αποφασίσετε να επενδύσετε τα διπλάσια η τα τριπλάσια την επόμενη φορά με το ανάλογο κέρδος! Για αυτό λέμε και ξαναλέμε ότι όταν η διαφήμιση γίνεται σωστά τότε δεν κοστίζει τίποτα!!!

 

images

ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΤΟ
ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Η ομάδα μας είναι απόλυτα αφοσιωμένη στο να βοηθήσει τους πελάτες της να επιτύχουν τους επιχειρηματικούς και προσωπικούς τους στόχους με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο και να τους παρέχει, το υψηλότερο επίπεδο υπηρεσιών και προϊόντων.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Style Switcher

Layout Style

Predefined Colors

Background Image