κατασκευή eshop

Κατασκευή Eshop

Στην OPEN-I αναλαμβάνουμε την κατασκευή και την προώθηση e-shop με γνώμονα την ανάπτυξη των πωλήσεων. Τα online καταστήματα που έχουμε υλοποιήσει λειτουργούν με επιτυχία χάρη στη χρηστικότητα και την εκ κατασκευής αποτελεσματικότητά τους. Το πακέτο κατασκευής και προώθησης e-shop που παρέχει η OPEN-I είναι από τα πιο ολοκληρωμένα που μπορεί να βρει κανείς στη διεθνή αγορά κατασκευής e-shop. Ένα βασικό πλεονέκτημα που έχει η ανάπτυξη ενός online καταστήματος από τη OPEN-I είναι ότι η κατασκευή και η προώθηση γίνονται συντονισμένα από τους εσωτερικούς και σταθερούς συνεργἀτες μας. Η ομάδα της OPEN-I μοιράζεται μαζί σας την εμπειρία από την υλοποίηση πολλαπλών λειτουργικών συστημάτων, που έχουμε εφαρμόσει αποτελεσματικά σε δεκάδες ηλεκτρονικά καταστήματα.

Στη OPEN-I «στήνουμε» τις εφαρμογές μας σε συστήματα ανοιχτού λογισμικού και πιο συγκεκριμένα σε Joomla, Wordpess, Magento, Prestashop και Drupal τα οποία κατατάσσονται στα πιο ευέλικτα συστήματα διαχείρισης περιεχόμενου στον κόσμο. Είναι επεκτάσιμα, σταθερά και ασφαλή, διαθέτουν εύχρηστο backoffice και είναι φιλικά προς τις μηχανές αναζήτησης. Στη OPEN-I δεν είμαστε της φιλοσοφίας «1 για όλα», επιλέγουμε τα πιο κατάλληλα μέσα, frameworks και CMS, με βάση τις ανάγκες σας.

Με 3 ώρες μόνο εκπαίδευση, η διαχείριση της ιστοσελίδας γίνεται εύκολη διαδικασία, χάρη στα κορυφαία συστήματα διαχείρισης περιεχομένου στα οποίο βασίζονται οι ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε. Όπου και αν βρίσκεστε μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο διαχειριστικό της ιστοσελίδας σας και να κάνετε στην κυριολεξία ότι θέλετε με λίγες και απλές κινήσεις. Το μόνο που χρειάζεστε είναι σύνδεση στο internet και τα υπόλοιπα γίνονται κυριολεκτικά παιχνίδι.

Μας αρέσει να χτίζουμε συνεργασίες με τους πελάτες μας, για αυτό είμαστε εδώ όταν μας χρειάζονται. Παρέχουμε άμεση τεχνική υποστήριξη, συμβουλεύουμε και κατευθύνουμε για ενίσχυση του branding, ενημερώνουμε για νέες τεχνολογίες και τάσεις, κ.ά.

 

images

ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΤΟ
ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Η ομάδα μας είναι απόλυτα αφοσιωμένη στο να βοηθήσει τους πελάτες της να επιτύχουν τους επιχειρηματικούς και προσωπικούς τους στόχους με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο και να τους παρέχει, το υψηλότερο επίπεδο υπηρεσιών και προϊόντων.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Style Switcher

Layout Style

Predefined Colors

Background Image